Portfolio

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van wat Lief Papier voor klanten heeft ontworpen. Voor uitgebreide informatie, klik op een foto of  klik in het navigatiemenu op een bedrijfsnaam.


Bakken op Hakken

Lief Papier heeft diverse opdrachten voor Bakken op Hakken verricht. 


Veilig Verkeer Nederland

Lief Papier heeft voor VVN regio Maasland diverse promotiematerialen ontwikkeld.


Lief Kdo

Lief Kdo is het jonge zusje van  Lief Papier. Uiteraard hebben wij het logo en de huisstijl ontwikkeld en diverse promotie-artikelen gemaakt. Waarom Lief Papier?

Lief Papier is veelzijdig en creatief in velen vormen. Wat begon met een passie voor ambachtelijk en handgemaakt werk, is doorontwikkeld naar grafische vormgeving. 

 

Lief Papier staat voor kwaliteit. Wij nemen de tijd om de klant te leren kennen, zodat we dit complete beeld kunnen gebruiken voor de vertaling naar de ontvanger. Hierbij valt niet alleen te denken alleen afbeeldingen en illustraties, maar ook fonts, woord- en kleurkeuze vertellen veel over de klant en waar deze voor staat. Dit proces is veelal instinctief en onbewust, maar laten wij u daar nu juist bewust van willen maken. Afhankelijk van de fase waarin uw onderneming zich bevindt, zijn er meerdere opties.  


Promotiemateriaal

Een kaart is leuk, maar zeker niet het enige dat Lief Papier te bieden heeft.

Zodra een ontwerp digitaal is, kan het voor ongekend veel doeleinden ingezet worden.

Voor ondernemers kan Lief Papier het promotiemateriaal verzorgen voor marketingdoeleinden.

Een eigen huisstijl ontwikkelen, inclusief logo behoort ook tot de mogelijkheden. Wellicht heeft u alleen een flyer nodig voor een specifiek evenement, of wilt u uw producten overzichtelijk in een brochure presenteren.   Wij denken graag met u mee voor een passende invulling hiervan.

 

Denk ook eens aan posters met inspirerende quotes of illustraties om het gesprek op gang te brengen. Voor evenementen en markten kunt u ook gebruik maken van roll-up banners en spandoeken om aandacht van consumenten te genereren. Daarnaast heeft u misschien behoefte aan een update van uw etiketten en/of stickers voor productlabeling. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. U bent vrij om te informeren naar andere mogelijkheden.