Trouwen

Allereerst van harte gefeliciteerd met dit leuke nieuws!

Je wordt vast overrompeld met alle onderdelen die geregeld moeten worden voor zo'n dag. Daarom is het handig dat Lief Papier een groot deel daarvan uit handen kan nemen. 

 

Hiernaast zie je de bedanktkaart van onze eigen bruiloft , met een tijdlijn van onze kennismaking tot en met de huwelijksreis.

 


Whatever you want

Wij maken alles van papier!

Save the Date kaarten, de uitnodiging, sluitzegels, menukaarten, tafelschikking, aankleding voor een onvergetelijke dag en zelfs de bedanktkaartjes voor de gasten. 

 

Een compleet pakket heeft natuurlijk als voordeel dat je maar met één ondernemer contact hoeft te onderhouden. Daarnaast heeft het  ook als voordeel dat de gekozen stijlelementen overal in terug kunnen komen. Dat geeft een mooi totaalplaatje.

 

Lief Papier heeft een groot assortiment aan mooie fonts, waardoor er altijd iets te vinden is dat aansluit bij je stijl.

Daarnaast beschikken wij over de juiste licenties voor  mooie achtergronden en illustraties. Zelfs een ontwerp op maat is geen probleem. Geen vraag is te gek!

 

Ik raad ook aan om ons  kleine zusje Lief Kdo te bezoeken, als je gaat trouwen of iemand kent die net  verloofd is. Leuke gepersonaliseerde t-shirts voor vrijgezellenfeestje, of bedankjes voor de gasten op de bruiloft!


Trouwkaart Thijs & Nadia

Nadia bijzonder bloemen is de bloemenwinkel van Nadia aan de Walstraat in Oss.  Heel bijzonder vonden wij het om voor haar en haar (toekomstige) man een trouwserie vorm te geven.  Zij kozen voor een luxe papiersoort en een  A5 formaat kaart. De stijl was al snel duidelijk, een combinatie van moderne eenvoud , met - hoe kan het ook anders - botanische elementen.  De natuurlijke materialen zijn ook terug te zien in het gebruik van het kraftpapier voor een labeltje met hun initialen en het jute touwtje dat de RSVP kaart en  het labeltje aan de trouwkaart verbonden.

 

Tijdens de ceremonie mag er geen verwarring bestaan wie waar komt te zitten vond deze bruid, daarom hebben wij plaatszitting naamkaartjes gemaakt voor op de stoelen. 

 

In dezelfde stijl  als de uitnodiging, zijn er ook  menukaarten vormgegeven. Dezelfde lettertypes en botanische elementen zijn  hiervoor gebruikt. Het tapasmenu  wordt letterlijk en figuurlijk groen omringd.

Voor de tafelschikking zijn er ook kaartjes gemaakt, waarop de namen van de gasten gedrukt zijn (op hetzelfde papier als de uitnodigingen en de menukaart). Hierbij gebruik makend van  een eenvoudig groen blad om het geheel sfeer te geven. De naamkaartjes worden straks mooi op tafel in een bloempotje met plantje gepresenteerd. 

 

Natuurlijk mag een bedankje voor de gasten niet vergeten worden. Deze bruid heeft overal aan gedacht en wilde in dezelfde sfeer ook een bedanktkaartje voor de gasten om aan een 'groen' cadeautje toe te voegen. 


Trouwkaart Tommy & Rieke

Het verhaal van Tommy & Rieke was zo bijzonder, dat daar zeker een unieke kaart bij hoorde!

Hij deed het aanzoek namelijk tijdens een luchtballonvaart. Rieke maakte zelf leuke Save The Date kaartjes met een ballon eraan. Dit keer aan Lief Papier de eer om een trouwkaart te ontwerpen in de stijl van een vliegticket, met een luchtballonthema.

 

Geheel in deze vintage sfeer is er gekozen voor bedrukking op kraftpapier, klassieke afbeeldingen en een typewriter  lettertype. De boardingpass is zelfs voorzien van een afscheurstrip die geperforeerd is voor de RSVP kaartjes.

Voor de daggasten is er een apart kaartje toegevoegd met een dagprogramma in de vorm van een tijdlijn.Trouwkaart Gerard & Lotte

Lief Papier mocht voor de bruiloft van Gerard en Lotte een prachtige serie  ontwerpen. Met subtiele blauwe en groene bloemen en enkele lichtgrijze elementen. Er is gekozen voor een romantisch klassiek lettertype, dat heel goed past bij het strakkere moderne lettertype. 


Getuigen vragen

Je kunt het zo gek niet bedenken tegenwoordig. Zelfs het vragen van de getuigen gaat tegenwoordig op een originele en creatieve manier.

 

Hoe ga jij dit doen?!

 

We denken graag met je mee.

Kosten in overleg.Cadeau aan elkaar

Een Amerikaanse traditie, die ook in Nederland steeds meer gebruikt wordt.

Het (laten) geven van een cadeau aan je toekomstige partner op de trouwdag, voor de ceremonie. Met een persoonlijke brief erbij, maak je het helemaal af!Uitnodiging voor onze bruiloft

Zonder twijfel een uniek exemplaar. Volledig handgemaakt. Een tijdrovende klus, maar zeker de moeite waard geweest. Van jullie kan ik ook een silhouette maken aan de hand van een foto, persoonlijk en herkenbaar. Dat vind je  nergens anders.


Gepersonaliseerde enveloppen

Tot in de puntjes afgemaakt, met een envelop die stijlelementen van de uitnodiging bevat. In dit geval een roosje met groen in de linker bovenhoek en rechtsonder ons silhouet.

 

De  adressen zijn gekalligrafeerd in gouden inkt en de envelop is gesloten met een gouden waxzegel. Deze waxzegel is  bestempeld met een symbool van twee verbonden ringen.

 

Als je bij Lief Papier de trouwkaarten laat ontwerpen, is het mogelijk om de envelop met stijlelementen van de uitnodiging te laten bedrukken. 

De kosten hiervan zijn maximaal €0,50 per envelop (exclusief envelop). De totaalprijs is afhankelijk van de hoeveelheid.

 

De kosten voor het kalligraferen van de adressen zijn €0,75 per envelop (exclusief envelop). 

 

Ook de waxstempel sluiting is mogelijk voor een toeslag van €0,50 per envelop (exclusief envelop).Aankleding & Cadeautjes

 Het is tevens mogelijk om decoratie voor de mooie dag te laten maken. Denk aan:

 

* Gekalligrafeerde naamkaartjes

* Menu kaarten 

* Servetten gepersonaliseerd

* Jute zak met jullie naam voor de      cadeautjes

* Mr. & Mrs. vlaggetjes

* Champagne glazen geëtst voor bruid & bruidegom

 

* Bedankje voor fotografen

* Tas voor "Maid of Honor'

* Wist je dat... voor bij de receptie op tafel

* Cadeautasjes voor gasten

* Afterparty tasjes voor overnachters

 

*  En nog veeeel meer....