Tarieven

Particulieren

Er wordt onderscheid gemaakt tussen de kosten voor het ontwerpen van een kaart en de stuksprijs van de kaarten.

De tijd die in het ontwerp gaat zitten is afhankelijk van de hoeveelheid tekst en illustraties die gewenst zijn. Er is daarom gekozen voor 3 prijsklassen om toch concreet vooraf een beeld te kunnen geven van de te verwachten kosten.


Indien er een ontwerp gevraagd wordt voor iets anders dan een kaart, wordt er een uurtarief van € 45,- in rekening gebracht. Dit is inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

 

Onderstaande berekeningen gelden dus alleen als er naast een ontwerp ook kaarten besteld worden bij Lief Papier.Ontwerpkosten

Eenvoudig (bv. 1 woord)        € 25,00
Alleen tekst                               € 50,00
Tekst en illustraties              € 75,00

 

Hierbij is één correctieronde inbegrepen. Iedere extra correctieronde kost € 15,- 


Toelichting

Standaard worden kaarten geleverd in 300 grams ansichtkaartenkarton, dit is een stevige papiersoort met een matte uitstraling. Het papier is aan de achterkant goed beschrijfbaar met zowel pen als potlood. De kaarten uit het assortiment van Lief Papier worden allemaal op dit papier gedrukt.

 

Genoemde prijzen zijn inclusief dubbelzijdige bedrukking in zwart/wit of kleur, maar exclusief envelop, ontwerp- en verzendkosten. 

Prijsoverzicht per kaart


Enveloppen

Uiteraard is het ook mogelijk om enveloppen bij de kaarten te bestellen. Deze prijs is afhankelijk van het formaat van de kaart, materiaal en gewenste kleur.

 

De prijs varieert van € 0,10 tot

€ 1,00 per envelop.

Wensen

Het liefst kom ik langs om tijdens een vrijblijvend gesprek uw wensen in kaart te brengen en een offerte op maat te maken.

Alle maten, vormen en papiersoorten bespreekbaar. Als deze niet in het overzicht zijn opgenomen, kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken via het contactformulier en een prijsopgave vragen. 


Levertijd

De verwachtte levertijd van kaarten is ca. 10 werkdagen na het geven van de opdracht. Dit is afhankelijk van eventuele correcties die gedaan moeten worden.

 

Na akkoord op het ontwerp is de levertijd nog maximaal 3 werkdagen.

 

Spoedbestellingen zijn mogelijk, mits er op dat moment tijd is om dit te ontwerpen. Er komt dan een toeslag van 10% op de totaalprijs.