Geboortekaartjes

Gefeliciteerd, je bent in verwachting!

 

Lief Papier heeft een groot assortiment aan mooie fonts, waardoor er altijd iets te vinden is dat aansluit bij je stijl.

Daarnaast beschikken wij over de juiste licenties voor  heel veel mooie achtergrondjes en illustraties. Geen vraag is te gek! Ik raad ook aan om ons kleine zusje Lief Kdo te bezoeken, als je zwanger bent of iemand kent die net is bevallen. Leuke gepersonaliseerde cadeautjes voor mama en baby!


De lang verwachtte Joshua

Na ruim 4 jaar mochten zijn ouders hem eindelijk in de armen sluiten. Joshua James is ontstaan uit ouders met een voorliefde voor Australië. Dit is in het geboortekaartje goed terug te zien. 

 

Het is een heel persoonlijk kaartje geworden, met veel grappige en lieve elementen. De kleuren speels en eigentijds, de lettertypes stoer en lief. 

 

Er werd ook een bijpassende sluitsticker en een cadeautje van Lief Kdo bij geleverd.Lieve Fenne

Een lief, klein kaartje.. anders dan anderen. Dat wilden ze graag.  Een schommelend meisje op de voorkant en een apart kaartje waar alle informatie op kwam te staan, met een gouden nestelring verbonden. De vlinder heeft een speciale betekenis. 

Voor haar papa en mama mocht ik dit jaar zowel de trouwkaart ontwerpen, als dit geboortekaartje. Het eerste kindje, een dochter. Natuurlijk hoort daar roze bij!

 

Om het compleet te maken is er ook een sluitzegel in de vorm van een vlinder ontworpen uit roze vinyl.

 

 Lou is geboren

Wat een kanjer! Lou is geboren en Lief Papier mocht het prachtige geboortekaartje samen met zijn mama ontwerpen. Er is gekozen voor een tijdloze combinatie van zwart-wit, met stijlvol geel. 

 

Naast het geboortekaartje, zijn er ook bijpassende sluitzegels gemaakt en een inlegvel voor een babyborrel.

 

Klik op een foto om deze te vergroten.Jip

Lief klein mannetje, welkom op deze wereld.

 

Met vrolijke strikjes op de achtergrond en kraftlook details. De pijltjes vestigen de aandacht op zijn naam. Eigentijds en stoer ontwerp.

 Lieve

Ook voor meisjes mogen wij geboortekaartjes maken!

Natuurlijk hoeven deze niet altijd roze te zijn.. maar voor Lieve hebben we een wel heel zoet geboortekaartje gemaakt, met veel roze. Lotte

Monochroom is helemaal hot op dit moment.

Geheel in stijl heeft Lief Papier voor Lotte een geboortekaartje mogen ontwerpen. Zwart-wit in combinatie met kraftlook.

 

De ouders kozen voor stoere lettertypes.