Uw verhaal in kaart gebracht

Onze missie is om bijzonderheid in het alledaagse voor iedereen toegankelijk te maken. Ieder verhaal is persoonlijk en uniek.

Er is aandacht en respect nodig om de juiste vorm te bepalen waarmee uw verhaal het beste uitgedragen kan worden. Bij Lief Papier is dat onze specialiteit! 

 

Met zorg uw verhaal vormgeven, in al zijn authenticiteit. Dat is wat wij doen. Wij zijn er zowel voor professionals als particulieren. 


In kaart brengen wat een bedrijf doet en wat het wil uitstralen, 

door het beeldend beschrijven

en visueel maken van uw

missie en visie. 


Bedrijven

Een krachtig verhaal neerzetten is niet voor iedereen weggelegd. Toch speelt het een, niet te onderschatten, belang bij de positionering van uw bedrijf.  Het is nodig om de juiste doelgroep te kunnen aanspreken,  maar ook voor het in één opslag duidelijk maken waar het bedrijf voor staat. Juist dat is onze kracht!


Particulieren

Lief Papier draagt graag bij aan bijzondere momenten. Als u bijvoorbeeld gaat trouwen, of in verwachting bent, dan kunt u wel iemand gebruiken die met u meedenkt over de mogelijkheden voor een bijzondere kaart. 

 

Lief Papier maakt kaarten die verbinding uitdrukken en uw  persoonlijkheid uitstralen. Met gebruik van illustraties die met aandacht voor detail, (optioneel) met de hand zijn getekend en teksten die raken.

 

Bij Lief Papier is niet alleen de klant koning, maar ook de uiteindelijke ontvanger.  Daarom bieden wij een totaalservice aan, van ontwerp tot productie en verzending. 


 In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

  • Save-the-date kaarten
  • Trouwkaarten
  • Uitnodiging verjaardag
  • Uitnodiging housewarming
  • Geboortekaartjes
  • Bedanktkaartjes