Over Lief Papier

 

 

De persoon achter Lief Papier is

Laura van Buul.

 

'Een jonge, creatieve duizendpoot,  

die mensen graag blij maakt met haar creaties.'

 

 


Achtergrond

Met een achtergrond in de zorg- en welzijnssector heb ik veel ervaring in het goed luisteren naar iemands behoefte, ook tussen de regels door. Natuurlijk komt dit ook goed van pas tijdens het vormgevingsproces en in de samenwerking met de klant.

Milieubewust

Uiteraard wil Lief Papier geenszins bijdragen aan het kappen van bomen in beschermde gebieden of onnodig vervuilen van onze lucht. Daarom maakt Lief Papier de bewuste keuze om alleen samen te werken met partners die FSC goedgekeurd papier, gerecycled papier, of houtvrije papiersoorten gebruiken.

Ook werkt Lief Papier zoveel mogelijk samen met lokale partners, om de CO2-uitstoot van transport te minimaliseren en de ecologische voetafdruk van het bedrijf klein te houden. Ik ga namelijk net zo lief te voet of op de fiets naar de leverancier of klant.

 

Klanten

Kenmerk is dat Lief Papier toegepast werk levert. Ze willen eerst precies weten wat mijn beeld is, wat ik zou willen, waar het kaartje voor moet dienen. Vervolgens kreeg ik een concept met daarbij een uiteenzetting waar allemaal aan gedacht is. Zeer uitgebalanceerd, wel overwogen en onderbouwd. Daarna precies op maat wat de bedoeling was, mooi, vakkundig en liefdevol vormgegeven.
Lief Papier van harte aanbevolen!' - Paul

 

'Laura is een zeer enthousiaste en gedreven ondernemer! De kaarten van Liefpapier zijn origineel en persoonlijk. Mijn vrienden en familie waren erg verrast door de mooie kaarten die ik hun gestuurd had. Bedankt Laura!' - Raoul